Referenser

 

Nedan följer några texter som kunder refererat om mig.

 

På grund av sekretess, tystandsplikt och för att säkerställa mina kunders rättighet att det som sägs inte kommer någon annan tillhanda så är dessa referenser utan namn.

Kvinna 16 år

Att få prata med dig Carina, får mig alltid att minnas mig själv och du påminner mig alltid om nuet. Du är respektfull, närvarande, lugn, förstående och trygg i din person och ditt bemötande. Du ger alltid människor det bästa du har och det är något som jag uppskattar otroligt mycket.

Tack för att du finns.

Kvinna 46 år

Att få samtala med dig ger mig så mycket.

Du är så förstående och klok, du får mig att känna mig unik på ett peppande och förstående sätt!

Din erfarenhet får mig att känna mig som att "vad man än säger, är det inget konstigt för dig.

Man 59 år

Att prata med Carina är som mumma för själen. Jag kan vara helt slut i kropp och själ och efter en timmes samtal är jag hel igen. Carina tar verkligen fram det finaste , bästa och kraften i mig.

 

Kvinna 24 år

Skillnaden mellan Carina och andra coacher jag mött är att Carina lär känna dig på djupet. Hon ser DIG. Hon kommer in under ditt skinn, finner roten till dina problem och hjälper dig att ta DIG SJÄLV ur dem. Hon vägleder dig så att du motiveras och får förmågan att finna insikter om dig själv och din egen utveckling oavsett din problematik. Det finns ingen människa som givit mig alla de redskap hon gjorde, och förmågan att se på mig själv och mitt liv ur så många perspektiv, samtidigt har hon bevarat alla mina innersta hemligheter och aldrig sett på mig annorlunda trots att jag visat mina mörkare sidor. Hon står kvar medan du hjälper dig själv, och när du tappar taget så är hon där och kammar tillbaka dig på rätt bana igen. Ingen har gjort det Carina har gjort för mig, hon är en ängel på denna jord, och om det finns någon jag vill prata med när jag behöver det är valet enkelt. Carina får en att lyfta sig själv.

Copyright @ All Rights Reserved